„Galite mus užkasti, bet mes tikrai nepasiduosime. Jau ne kartą buvome priremti prie sienos, bet turime tikėti, kad galime atsitiesti“, – po antrojo sutriuškinimo Klivlande vis dar pozityviai kalbėjo Dwane'as Casey.

Nors tuomet daugelis, išgirdę tokias „Raptors“ trenerio mintis, veikiausiai tik pasukiojo pirštą ties smikliniu, jo auklėtiniai patvirtino žodžius – serija dar tikrai nebaigta.

Toronto „Air Canada Center“ arenoje kanadiečiai išvydo visą kitokią komandą – su ugnele akyse ir pasiryžusią kovoti.

Tai atsispindi ir statistikoje – ypatingai Bismacko Biyombo atkovotų kamuolių grafoje. 23-ejų metų afrikietis sugriebė net 26 kamuolius ir pagerino nuo 2014-ųjų Jonui Valančiūnui (21), kuris šiuo metu gydosi dešinės čiurnos traumą, priklausiusį rekordą – daugiausiai atkovotų kamuolių „Raptors“ atkrintamųjų istorijoje.

„Cavaliers“ žaidėjams tai buvo pirmasis pralaimėjimas šio sezono atkrintamosiose varžybose po 10 pergalių iš eilės. Klivlande geriausia Rytų konferencijos komanda „Raptors“ vyrukus nugalėjo rezultatais 115:84 ir 108:89.

Ketvirtasis serijos mačas antradienį nuo 3.30 val. Lietuvos laiku vėl bus žaidžiamas Toronte.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 32 (12/24 metimai iš žaidimo), Kyle'as Lowry 20, Cory Josephas 14, DeMarre'as Carrollas ir Patrickas Pattersonas po 10, Bismackas Biyombo 7 taškai (26 atk. kam., 4 blk.).

Cavaliers“: LeBronas Jamesas 24 (8 atk. kam., 5 rez. perd.), J. R. Smithas 22 (6/15 trit.), Kyrie Irvingas 13 (3/19 metimai iš žaidimo), Channingas Frye 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)