Turnyre, kuris jau birželio 11 dieną prasidės Vilniuje ir iš viso vyks keturiuose Lietuvos miestuose, gali dalyvauti trijų amžiaus grupių vaikinai ir merginos: gimę 199902000, 2001-2002 ir 200302004 metais.

Vilniuje, Kaune, Palangoje ir Klaipėdoje vyks keturi atrankos turnyrai. Finalo etapas vyks Vilniuje liepos 10 d. prieš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes su Venesuela.

Ypač suklusti reikėtų merginoms, kurios artimiausiame turnyre Vilniuje turi labai puikias galimybes žengti toliau ir pademonstruoti savo sugebėjimus krepšinio specialistams. Būtent „Sprite” turnyruose pernai buvo atrinkti keli kandidatai į projektą „Talentų U15 karta”, laikomą laipteliu į Lietuvos jaunimo rinktinę. Šįmet tikimasi atrasti naujų talentų, o merginų varžybose tai padaryti yra lengviau, nes mažesnė konkurencija.

Beje, būtent merginos pastaruosius dvejus metus tapo absoliučiomis konkurso nugalėtojomis ir džiaugėsi beveik 5000 eurų stipendijomis bei vertingais prizais.

Laisvų vietų vaikinų turnyre Vilniuje sparčiai mažėja. Populiariausia yra 1999—2000 m. grupė, kurioje antradienį buvo likusios vos 9 vietos. Todėl tie, kurie galvoja savo geriausias savybes pademonstruoti Vilniuje, tai turėtų labai suskubti ir užpildyti anketą internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)