„Šiemet turnyrą organizuojame bendradarbiaudami su NBA. Tad jaunieji Lietuvos talentai turi neeilinę galimybę iš arčiau susipažinti su tarptautine didžiojo krepšinio arena“, – džiaugėsi LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

„Simboliška, kad į jaunųjų talentų finalą atvykstantis D. Dawkinsas buvo pirmasis krepšininkas į NBA patekęs iš karto po mokyklos baigimo. „Šokoladiniu griaustiniu“ (angl. Chocolate thunder) pramintą slam dunk meistrą kviečia įvairių turnyrų organizatoriai visame pasaulyje. Džiugu, kad jis sutiko apsilankyti ir Lietuvoje“,– teigė „The Coca Cola Company“ atstovė Ieva Lelešienė.

Finale vienas prieš vieną susirungs jaunieji krepšininkai, geriausiai pasirodę kvalifikaciniuose turnyruose. Vienas jų taps absoliučiu „Sprite talentų kovos“ laimėtoju ir gaus 17 tūkst. vertės krepšinio talento stipendiją. „Sprite talentų kova“ toliau tęsis virtualioje erdvėje. Du favoritai pateks į tarptautinį finalą, kuriame NBA čempionai Kobe Bryantas ir LeBronas Jamesas rinks savo komandas specialioms varžyboms, vyksiančioms 2013 m. NBA „Žvaigždžių dienoje“ Hiustone (JAV).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją