20-metis 208 cm ūgio ir 109 kg svorio B. Simmonsas traumą patyrė per treniruotę Stoktono universiteto salėje (Stockton University) Naujajame Džersyje.

Krepšininkui veikiausiai bus atlikta operacija. Medicinos ekspertai teigia, kad po tokio lūžio ir gydymo B. Simmonsas į aikštę galės sugrįžti maždaug po aštuonių savaičių.

Filadelfijos klubą tiesiog persekioja nesėkmės su naujokų traumomis. Trečias 2014-ų naujokų biržos šaukimas Joelis Embiidas po dešinės kojos operacijos nežaidė dvejus metus, Nerlensas Noelis 2013-ais praleido be krepšinio visą savo debiutinį sezoną dėl traumos, Jahlilui Okaforui pirmas sezonas NBA sutrumpėjo dėl dešinio kelio operacijos. Šią savaitę J. Okaforas nutraukė treniruotes dėl to paties kelio skausmų.

Praėjusį NBA sezoną „76ers“ buvo prasčiausias NBA klubas (10 pergalių ir 72 pralaimėjimai), todėl jie ir gavo pirmą naujokų biržos šaukimą.

Buvo manoma, kad su B. Simmonsu, kuris greitai tapo Filadelfijos fanų numylėtiniu, nors dar nesužaidė nė vienerių rungtynių klubo sudėtyje, „Sixers“ 2016-2017 metų sezone pateks į atkrintamas varžybas. Australas artėjantį antradienį turėjo žaisti pirmas ikisezonines rungtynes su Bostono „Celtics“ komanda.

Praėjusį sezoną JAV studentų krepšinio lygoje (NCA) LSU universiteto ekipos gretose B. Simmonsas vidutiniškai pelnė po 19,2 taško, atkovojo po 11,8 kamuolio ir atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)