„Aš žinau, kaip mano amerikiečiai praleido naktis, tačiau nenoriu plėstis. Tai yra klubo vidinis reikalas, čia yra klubo vadovybė, kuri turi priimti sprendimus“, – po pralaimėjimo „Cido“ arenoje pažymėjo Rimas Kurtinaitis.

„Aš negaliu pateisinti to, kad žaidėjai viduryje atkrintamųjų varžybų randa laiko nuvykti į naktinį restoraną. Aš pats buvau ne šventasis, bet rasdavau laiko kada žaisti krepšinį. Jeigu CV paskaitysite, ne į barą man tuos medalius sunešė“, – netrukus pridėjo ekipos vairininkas.

Treneris turėjo omeny šeštadienio vakarą, kuomet pralaimėję namų arenoje ir praradę namų arenos pranašumą „Lietuvos ryto“ legionieriai vakarą leido mieste. Nesvetima ši istorija ir klubo sirgaliams, kurie 22 val. vakaro prie „Siemens“ arenos laukė sugrįžtančių žaidėjų.

„Apie 100 rytfanių pasitiko komandą prie arenos. Norėjom atsakymų, norėjom sužinot apie kai kurių krepšininkų požiūrį, apie tai, ar jie išvis suvokia, kur jie yra.

Taip, mes žinom, ką kai kurie iš jų darė po šeštadienio rungtynių, žinom apie jų laisvalaikį. Mums tai yra nesuprantama ir nepriimtina. B Tribūna tikisi permainų, ypač požiūryje ir vertybėse“, – rašoma B tribūnos feisbuke.

Įrašo pabaigoje „Lietuvos ryto“ sirgaliai specialią žinutę skyrė vienam komandos amerikiečiui.

„Turime specialią žinutę Taylorui Brownui ir kitiems žaidėjams, kurie negerbia mūsų spalvų – nešdinkitės velniop iš MŪSŲ klubo“, – rėžė ištikimiausi gerbėjai.

Visgi patys komandos legionieriai nesileido užgujami ir visą šią situaciją socialiniame tinkle „Twitter“ perteikė savo akimis.

„Fanai negerbia mūsų komandos – po rungtynių mes norėjome jiems visiems atsidėkoti už palaikymą, bet jie visi atsuko mums nugaras. O dar kai grįžome į Vilnių, prie mūsų salės 40 sirgalių rėkė ir norėjo muštis su iš autobuso išlipusiais amerikiečiais. Juk jūs turite ginti savo žaidėjus!, – rašė T. Brownas.

Krepšininkas aiškino, kad šeštadienio vakarą jis kartu su komandos draugais vakarieniavo miesto centre, šalia jo namų esančiame restorane, o vėliau nusifotografavo su keliais sirgaliais.

„Visi komandos sirgaliai, kurie vyko kartu ir mus palaikė – aš jus nuoširdžiai visus myliu! Vilniuje ir Lietuvoje yra puikių fanų, tačiau tai, ką man teko išgyventi praėjusią naktį – buvo traumuojanti patirtis. Niekada to nepamiršiu“, – pridėjo jis.

„Liūdna, vyručiai... Jūs net neįsivaizduojate, ką mums reikia patirti norint žaisti krepšinį. Tai fiziškai ir psichologiškai sunku. Mes žaidžiame traumuoti, su pakilimais ir nuosmukiais. Mes žaidžiame dėl komandos, dėl mūsų, bet ne tam, kad jūs pultumėt su mumis muštis, kai nesate patenkinti“, – mintimis dalijosi ir Drew Gordonas, pastarąsias dvejas pusfinalio rungtynes žaidęs su stresiniu kojos lūžiu.

„Kalbate apie buvimą komanda ir šeima, bet puolate mus po rungtynių“, – piktas buvo ir Corey Fisheris.

Verta pažymėti, kad Panevėžyje 7:86 pralaimėtame mače visi trys minėtieji amerikiečiai buvo rezultatyviausi komandos žaidėjai: T. Brownas pelnė 18, C. Fisheris – 13, D. Gordonas – 12 taškų.

Pusfinalio seriją „Lietkabeliui“ 1-3 pralaimėjęs Vilniaus klubas antrus metus turės tenkintis kova dėl LKL bronzos medalių. Tiesa, šiemet net ir šį pasiekimą iškovoti gali būti labai sunku, nes varžovas – Klaipėdos „Neptūnas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)