32-ejų metų aukštaūgis akistatoje su Milano „Emporio Armani“ klubu pelnė 12 taškų ir rezultatyviausių visų laikų Eurolygos žaidėjų sąraše aplenkė legendinį Tel Avivo „Maccabi“ legionierių iš Kroatijos Nikolą Vujčičių (2444).

Į devintą vietą pakilęs P. Jankūnas savo kraityje dabar turi 2455 taškus, tačiau pavyti aštuntoje pozicijoje esančio Atėnų „Panathinaikos“ simbolio Dimitrio Diamantidžio (2495) šiame sezone jau tikriausiai nebepavyks.

Šiame sąraše iki šiol vis dar neaplenkiamas – ispanas Juanas Carlosas Navarro. Karjerą tęsiančio 36-erių metų snaiperio kraityje – 3996 taškai.

205 cm ūgio puolėjas taip pat atkovojo 8 kamuolius ir peržengė 1500 ribą (1507). Tokį rodiklį per visą Eurolygos istoriją iki šiol yra užfiksavę vos du žaidėjai: Ioannis Bourousis (1577) ir Felipe Reyesas (1572).

Visgi kapitono indėlio neužteko – „Žalgiris“ 84:88 pralaimėjo Milano „Emporio Armani“ krepšininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)