Prieš dvejus metus šioje komandoje neįsitvirtinęs ir karjerą Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) komandose pratęsęs žaidėjas pasirašė sutartį vienam sezonui su galimybe pratęsti tam pačiam laikotarpiui.

Šią vasarą šiaulietis atstovavo Lietuvos jaunių iki 19 metų rinktinei ir Naujojoje Zelandijoje vykysiame čempionate buvo vienas ekipos lyderių - per vidutiniškai 28 min. rinkdavo po 15,4 taško ir po krepšiais sugriebdavo po 5,8 kamuolio.

Panašūs krepšininko rodikliai buvo ir Pakruojo „Merestos“ ekipoje - per NKL pirmenybes vidutiniškai po 31 min. aikštėje praleisdavęs puolėjas pelnydavo po 15,6 taško ir sugriebdavo po 5,5 kamuolio.

„Dvejoti nebuvo ko, nes lygiaverčių pasiūlymų ir neturėjau. Iš kitų LKL klubų manimi nesidomėjo niekas, kvietė tik NKL ekipos. Tačiau jaučiuosi subrendęs išbandyti jėgas aukštesniame lygyje, todėl į NKL nebesinorėjo“, – savo sprendimą šiauliečių svetainei komentavo G. Orelikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją