Paklaustas, gal turi kitų klubų kvietimų, ilgametis komandos vedlys atsakė neigiamai.

„Dabar pirmiausia atostogausiu ir būsiu su šeima. Duktė Toma gaus diplomą, bus žmonos Aurelijos jubiliejus“.

Treneris A. Sireika gimtųjų „Šiaulių“ ekipai vadovavo 1994-2002 metais, po to priėmė Kauno „Žalgirio“ kvietimą ir iki 2006-ų kovo dirbo Kaune. 2006-2008 metais treneris vadovavo Kazanės „Uniks“ ekipai (Rusija), o po to grįžo į Lietuvą.

2008-2009 metų pradžioje A. Sireika buvo perėmęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos vairą, o 2008-ų gruodį sugrįžo į „Šiaulių“ klubą.

A. Sireika 1997-2001 metais dirbo Lietuvos vyrų rinktinės trenerio asistentu, o nuo 2001 iki 2006 metų vadovavo nacionalinei ekipai. A. Sireikos vadovaujama rinktinė 2003-iais iškovojo Europos čempionų titulą.

Šiaulių komandos vairą nutarta patikėti trenerio asistentui Vaidui Pauliukėnui.

Apie tai oficialiai informuoja šiauliečių komandos svetainė internete.

„Komandą palikus treneriui, jo pareigas dažniausiai perima asistentas. Tokį sprendimą priėmė ir „Šiaulių“ klubas“, - sakė klubo valdybos pirmininkas Alfonsas Armalas. - Vaidas ne vienerius metus dirbo trenerio asistentu, todėl šis darbas - ne naujiena“.

33-ią gimtadienį birželio 1-ą atšventęs V. Pauliukėnas, beveik visą karjerą buvo ištikimas „Šiaulių“ klubui.

Iš Biržų kilęs gynėjas geltonus „Šiaulių“ marškinėlius apsivilko 1999 metais, o pastaruosius tris sezonus V. Pauliukėnas dirbo vyriausiojo trenerio A. Sireikos asistentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)