Lietuvės geriau pradėjo susitikimą ir nuo pirmų minučių įsiveržė į priekį, laimėdamos pirmą kėlinį 18:13. Prieš ilgąją pertrauką merginos dar labiau padidino savo persvarą – jau iki 9 taškų.

Trečiame ketvirtyje Baltarusija išlygino rezultatą 41:41. Nors kėlinį ir laimėjo baltarusės, Lietuva vis dar pirmavo dviem taškais.

Baltarusijos rinktinei pavyko išlyginti rezultatą, tačiau likus 26 sekundėms iki rungtynių pabaigos Brigita Sinickaitė pataikė du svarbius baudų metimus ir įtvirtino lietuvių pergalę rezultatu 66:62.

Lietuvės laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 50-39.

Lietuva U16: Audronė Zdanevičiūtė 14, Brigita Sinickaitė 12 (8 klaid.), Urtė Čižauskaitė 11, Gedvilė Savostaitė 8, Agnesė Garčinskaitė 6, Rebeka Kinkevičiūtė ir Simona Visockaitė (11 atk. kam.) po 5, Dominyka Paliulytė 3, Dovilė Jankauskaitė 2 taškai.

Baltarusija U16: Irina Venskaja 15, Darija Semiletnikova 13 (9 atk. kam.), Jana Golikova 10 taškų.

Rungtynėse dėl tryliktos vietos Lietuvos merginos žais su Olandijos ekipa. Tik nugalėtojos išsaugos vietą A divizione. 14-16 vietas užimsiančios komandos iškris į B divizioną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)