Antroje mačo pusėje „Žalgiris“ nesuteikė didesnių vilčių šeimininkams ir juos įveikė 79:64. Žalgiriečiai į savo sąskaitą „Tete-A-Tete Casino – LKL“ čempionate įsirašė 25-ąją pergalę.

Š. Jasikevičius neabejojo – jo auklėtinių žaidimui atsiliepia intensyvus rungtynių maratonas.

„Pradėjome mačą tikrai vangokai. Praėjusi savaitė buvo išties įtempta, sunkiai keliavome iš Tel Avivo. Visa tai atsiliepia komandai. Mūsų atsarginių suoliukas patraukė mus į priekį ir vėliau buvo kažkiek lengviau.

Toks periodas, kai žaidėme ketverias rungtynes per aštuonias dienas ir visos jos buvo svarbios. Tad galbūt žaidėjai yra šiek tiek pavargę psichologiškai ir galbūt ne visada priima gerus sprendimus.

Reikia kažkiek poilsio, kad atsirastų šviežumas ir pailsėjus vėl galėtume kibti į darbą bei pagauti gerą ritmą“, – po rungtynių Alytuje kalbėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.


„Kai pirmauji 20-ies taškų skirtumu, kažkam gali suteikti poilsio akimirkų ar spręsti savo uždavinius. Robertui Javtokui reikia pajausti žaidimo ritmą, o jaunajam Isaiah būtina patirtis“, - apie kartu rungtyniavusį aukštaūgių duetą po mačo kalbėjo Š. Jasikevičius.

Primename, kad praėjusią savaitę Kauno klubas žaidė dvejas Eurolygos rungtynes, namuose po dramatiško mūšio nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai, o ketvirtadienį Tel Avive patiesė „Maccabi“ krepšininkus.

Šį penktadienį Eurolygos 29-ajame ture Kauno „Žalgiris“ namuose priims Milano „Emporio Armani“ komandą.