„Krepšinis yra pati populiariausia sporto šaka Plungėje“– teigė, Plungės rajono vicemeras Mindaugas Jurčius, o paklaustas, ar kada nors LKL išvysime Plungės ekipą, vicemeras viltis dėjo į jaunąją kartą, – „Kai mažieji čempionai užaugs“.

Plungės sporto ir rekreacijos centro komanda, pasivadinusi „Denverio Nuggets“ šįmet startavusio „NBA Junior“ projekte užėmė antrąją vietą, finale nusileidę tik kauniečiams. Vicečempionams skirtoje šventėje aktyvūs buvo ne tik prizininkai, bet ir visi šventės dalyviai.

„Iš tikrųjų vaikų aktyvumas nustebino, kadangi esam žemaičiai dažniausiai būnam santūrūs, kuklūs, tačiau vaikai savo klausimų gausa ir aktyvumu nustebino. Nemažai plungiškių važiuoja stebėti „Žalgirio“ rungtynių ypač, kai žaidžia Eurolygoje. Geri „Neptūno“ rezultatai suaktyvino mūsų gyvenimą, tad dažnai keliaujam ir į Klaipėdą“, – įspūdžiais dalinosi šventėje pasirodęs Plungės sporto ir rekreacijos centro direktorius Alvydas Viršilas.

Į Mykolo Oginskio dvarą, pasveikinti vicečempionus atvyko ir „Šiaulių“ ekipos krepšininkai: Eividas Mološčiakas, Arūnas Sajavičius bei kroatas Domagojus Bubalo.

„Visada smagu susitikti su fanais, bendrauti su žmonėmis. Renginys labai smagus, visi šiltai priėmė, prisirinko daug žmonių, buvo smagūs klausimai ir visas renginys buvo labai smagus“, – džiaugėsi Eividas Mološčiakas.

Renginio dalyviai taip pat išgirdo naudingų patarimų apie finansus ir taupymą bei atsiėmė šūsnį SEB banko ir „Tete-a-Tete Casino-LKL“ prizų.

Šio renginio karavanas aplankys ir kitus du „Junior NBA“ turnyro finalinio ketverto miestus: Raseinius ir Kauną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)