„Sveikinu „76ers“ laimėjus pirmąjį šaukimą NBA naujokų biržoje“, – porą valandų prieš loteriją socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė 49-erių buvęs krepšininkas iš Kongo.

Supratęs, kad padarė klaidą, D. Mutombo žinutę ištrynė ir tuoj pat atsiprašė visų gerbėjų.

„Per daug apsidžiaugiau dėl „76ers“ galimybių ir peršokau pats save. Vis dar laikau sukryžiavęs pirštus dėl šio vakaro“.

Bet ne už ilgo paaiškėjo, kad NBA legendos spėjimas buvo tikslus – 25 proc. galimybę triumfuoti turėjusi Filadelfijos komandą tą ir padarė.

Praėjusiame sezone vos 10 pergalių per 82 mačus iškovojusi „76ers“ ekipa paskutinį kartą pirmąjį NBA šaukimą turėjo 1996 metais, kuomet galimybę išnaudojo idealiai – pasikvietė lygos žvaigžde vėliau tapusį Alleną Iversoną.

Verta pažymėti, kad šaukimą pirmąją NBA naujokų biržos trejetuke Filadelfijos komanda laimėjo jau trečius metus iš eilės. Vis tik klubų vadovų laukia ne itin lengvas sprendimas: kurį jaunąjį talentą pasirinkti – 19-metį Beną Simmonsą ar 18-metį Brandoną Ingramą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)