Pusfinalyje „Sakalai“ kovos su Noršiopingo „Dolphins“ (Švedija) komanda, o kitą pusfinalio porą sudarys Kauno „Aisčių“ ir Rygos VEF (Latvija) klubai.

„Į BBL iššūkio taurės finalo ketvertą važiuojame kautis ir laimėti. Stengsimės gerai sužaisti pusfinalyje, o po to laimėti taurę. Visos komandos panašaus pajėgumo. Vieną dieną gali geriau sužaisti vieni, kitą kiti. Negalima išskirti jokios komandos“, - „Sakalų“ svetainei kalbėjo A.Kačenauskas.

Po paskutinių LKL reguliaraus sezono rungtynių su Kauno „Aisčiais“ treneris negailėjo kritikos savo žaidėjams.

„Rungtynės tikrai buvo sunkios, vyrai stengėsi, tačiau darėme daug klaidų gynyboje, neapsigynėme vienas prieš vieną. Per pertrauką pasitarėme ir pradėjome gintis aikšte ir tai pasiteisino, - teigė antrasis klubo treneris. - Darėme daug klaidų puolime. Neįmesdavome kamuolių aukštiems žmonėms.

Donatas Motiejūnas turėjo keturias pražangas, tačiau mes žaidėme neaktyviai. Neblogai žaidėme trečiame kėlinyje, tačiau paskutinėje dalyje vėl pasipylė klaidos. Gynyba buvo skylėta, laisvai atmesdavo kamuolius. Patys buvome kalti. Rungtynių pabaigoje dėjome visas pastangas, pradėjome spausti, perėmėme kamuolių ir laimėjome.“

„LKL ketvirtfinalyje tikrai nėra skirtumo su kuo žaisti: „Žalgiriu“ ar „Lietuvos rytu“. Su bet kuo eisime žaisti, stengsimės, kausimės. Pamėginsime įkasti lyderiams“, - žadėjo A. Kačenauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją