Anot P. Gershono, prieš šį sezoną į Tel Avivą persikėlęs S. Weemsas kėlė itin neigiamą atmosferą komandos viduje ir buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios „Maccabi“ vadovai nusprendė atleisti strategą Erezą Edelsteiną.

„Kas yra S. Weemsas? Jis pernelyg plačiai buvo prasižiojęs CSKA gretose, tačiau jo kalbas apie Ettore Messiną pavyko užčiaupti. Gaila, kad prieš sutarties pasirašymą niekas nepasiteiravo, kaip šis žaidėjas elgėsi būdamas Maskvoje“, – kirto 64-erių P. Gershonas.

Anot 2004 ir 2005 m. Eurolygos čempiono, S. Weemsas klubo viduje organizavo tikrą sukilimą.

„Šis žmogus vadovavo sukilimui komandos viduje. Jį reikia užčiaupti. Jis neturi jokio supratimo, kaip žaisti, tačiau kažką aiškina apie žaidimo sistemą. Bet jis turi 1,3 mln. eurų vertės kontraktą, todėl niekas jo neužčiaupia“, – piktinosi P. Gershonas.

Treneris E. Edelsteinas buvo atleistas po dviejų „Maccabi“ pralaimėjimų Eurolygos starte, o S. Weemsas nevengė viešai kritikuoti dabar jau buvusio komandos stratego.

„Gynyboje mes neatliekame savo užduočių ir turime tai gerinti per treniruotes. Galbūt reikėtų paklausto trenerio, kaip tai daryti geriau? Apskritai, mes nelabai žinome kaip rungtyniauti. Turime praktiškai tik vieną derinį, kai A. Goudelockas žaidžia vienas prieš vieną. Mums to nereikėtų daryti“, – tokius ir panašius priekaištus žėrė S. Weemsas.

Klubo vadovybės sprendimu komandos vairą laikinai perėmė Rami Hadaras, tačiau neslepiama, kad „Maccabi“ ieško naujo trenerio. Tarp pretendentų Izraelio žiniasklaida įvardija ir Joną Kazlauską.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)