Kol kas F grupėje „Žalgiris“ žengia be pergalių (0/5) bei užima paskutinę, šeštą grupės vietą. Laipteliu aukščiau žengiančios Belgrado ekipos sąskaitoje - vienas laimėjimas (1/4). Vienintelę pergalę „Partizan“ iškovojo savo aikštėje sensacingai parklupdę Maskvos CSKA (73:72). Tai buvo kol kas vienintelė Rusijos klubo nesėkmė TOP-16 etape.

„Varžovas atvažiuoja ne pilnos sudėties – pas juos yra daug traumų. Todėl sakyčiau, kad varžovas mums pakankamai parankus. Pas juos daug jaunų žaidėjų, todėl jų žaidimas „banguoja“, jie nežaidžia stabiliai, bet žinant, kad laimėjo prieš CSKA, prieš „Fenerbahce“, tai jie parodo gerą krepšinį. Visas rungtynes žaidžia iš visų jėgas, visas 40 min. Yra keturi labai stiprūs individualiai žaidėjai, jie moka sukurti daug gerų situacijų. Šiuo metu komandą į priekį veda Bogdanas Bogdanovičius ir Joffrey Lauvergne. Sustabdyti šiuos žaidėjus bus mūsų viena iš pagrindinių užduočių“, - sako S. Štombergas.

Stratego teigimu, žalgiriečiai varžovams nusileidžia ūgiu, tačiau gerokai lenkia sukaupta patirtimi.

„Varžovai neturi tiek daug patyrusių žaidėjų. Kaip minėjau, jie nežaidžia stabiliai. Jie tik savo kovingumo dėka žaidžia ir pateko į šešioliktuką. Jau vien patekimas į TOP-16 yra didelis rezultatas. Mums tikrai nebus lengva, nes gynyboje jie dirba labai stipriai, kovoja ant baudos ribos, neleidžia nieko daryti, neleidžia laisvai kurti. Didelis jų pranašumas – jie aukšti, mes visose pozicijose jiems nusileidžiame ūgiu. Manau, jie tai bandys išnaudoti. Mums ketvirtadienį bus daug darbo“, - sako treneris.

Kaip DELFI jau skelbė, ketvirtadienį „Žalgirio“ gretose nebus klubą paliekančio aukštaūgio Kšyštofo Lavrinovičiaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)