„Tai geriausia, kas mums galėjo nutikti. Tai geriausias varžovas Eurolygos starte, kuris mums galėjo tekti. Galėtume ir rytoj su jais žaisti, nes tik žaisdami su tokiais varžovais galime pamatyti savo klaidas. Sutikite, kad „Real“ nėra mūsų tiesioginiai varžovai. Mums reikia dar daug dirbti“, - po rungtynių sakė Šarūnas Jasikevičius.

„Sunku laimėti, kai padarai 27 klaidas. Aš pats nesitikėjau patekti į startinį penketą. Džiaugiuosi, kad treneris parodė pasitikėjimą. Jausmas visiškai kitoks, kai rungtynes pradedi nuo pat pradžios, o ne nuo vidurio. Mums dar labai trūksta susižaidimo – metame kamuolį tiesiai varžovams į rankas“, - teigė Tomas Dimša.

„Šiandien „Real“ laimėjo pelnytai – tai trejų metų įdarbis. Be to, prie ispanų ekipos prisijungė dar keli pajėgūs žaidėjai. Tai dar tik sezono pradžia, jei mes dirbsime daug – galime pasiekti gerų rezultatų. Turime daug jaunų žaidėjų, kurie neturi aukščiausio lygio patirties. Rungtynėse buvo ir gerų, ir blogų momentų. Be jokios abejonės, blogiausias dalykas yra klaidos. Tiesiog buvo per daug klaidų. Reikia ties tuo dirbti ir mažinti klaidų skaičių. Mes turime pakankamai daug talento, kad tai ištaisytume. Tęsime darbą, nes „Žalgiris“ niekada nepasiduodama“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ strategas Elias Zouras.

Paklaustas, kodėl Martynas Pocius žaidė tik 7 minutes graikas teigė, kad tai buvo „jo asmeninis sprendimas“.

„Sveikinu savo žaidėjus. Rungtynės buvo sunkios, nepaisant galutinio rezultato. Ypač puikų darbą atlikome pirmoje rungtynių pusėje, puikiai gynėmės. Antroje rungtynių dalyje sekėsi dar geriau, puikiai darbą atlikome tiek gynyboje, tiek puolime. „Žalgiris“ turi daug potencialio, nes komandai reikia laiko susižaisti“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Real“ strategas Pablo Laso.

Kitas Eurolygos rungtynes „Žalgiris“ kitą ketvirtadienį išvykoje žais su Milano „Emporio Armani“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)