„Labai prastai gynėmės pirmoje pusėje. Panevėžiečiai mus pranoko noru ir užsivedimu. Neprisimenu, kada šiame sezone laimėjome pirmąjį kėlinuką. Aišku, tų rungtynių nebuvo labai daug, bet galbūt teks kažką galvoti apie startinį penketą“, – konstatavo Š. Jasikevičius.

„Faktas, kad per pirmąją mačo pusę mes praleidome net 52 taškus, o tai rodo, kad išėjome ne kautis. Reikia susitvarkyti gynybą ir tai padaryti kuo greičiau. Žinoma, ruošiamės Eurolygai. Tačiau tai nėra pasiteisinimas ir pasiaiškinimas. Buvome pajėgūs laimėti, tai parodėme antroje mačo pusėje. Vyko kova taškas į tašką, tačiau viską nulėmė detalės ir sėkmė. Mes dar nesame tokioje sportinėje formoje, kad išpildytume tas mažas detales“, – kalbėjo treneris.

Tuo metu laimėtojų strategas K. Maksvytis po rungtynių neslėpė pasitenkinimo.

„Geresnio starto negalėjome net įsivaizduoti. Nors tiek žiūrovų dar nesame matę, nejautėme papildomo spaudimo, o tai mums padėjo. Sužaidėme labai solidžias rungtynes, – pažymėjo treneris. – „Žalgiris“ vienu metu buvo mus išmušęs iš vėžių, tačiau laiku tritaškį pataikė Žygimantas Janavičius, puikiai sužaidė Kšištofas Lavrinovičius ir mes sugebėjome laiku atsitiesti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)