„Per valandą sunku perprasti puolimo ir gynybos filosofiją, todėl galiu pasakyti, kad iš dalies esu patenkintas šiomis rungtynėmis. Mums reikia laiko. Manau, kad ekipa žais gerą krepšinį. Ypač - gynyboje. Tai yra krepšinis – yra gerų, yra blogų dienų, bet galiu pažadėti, kad žaidėjai atiduos 200 proc. savo jėgų. Kaip jau esu minėjęs, atvyko nauji žaidėjai, kurie yra patyrę, geri krepšininkai. Būsime pasiruošę po mėnesio. Žinoma, Eurolyga prasideda galima sakyti po dviejų savaičių, tačiau po mėnesio mes jau būsime pasiruošę“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ strategas Elias Zouros.

„Viskas labai logiška – kitaip ir būti negali. Treneris ir rūbinėje sakė, kad jei gerai žaistume pirmą dieną susirinkę, tai būtų kažkas nelabai logiško. Aš apskritai vakar turėjau pirmą rimtą treniruotę po kokių 3 savaičių. Aš visada rinktinėje sakydavau, kad pirmos dienos yra absoliutus kosmosas. Čia yra lygiai tas pats: nežinai, kur bėgti, nežinai, kaip gintis. Čia viskas yra normalu. Aš esu laimingas, kad gavau truputį pabėgioti. Sakau: gero žaidimo tikėtis tikrai negalima. Gavosi gera treniruotė prieš Eurolygos lygio komandą. Svarbiausia buvo prasibėgti, „pagauti“ kondiciją. Reikia dirbti – tik vakar pirmą kartą susirinkome. Dar toli iki gražaus žaidimo. Nors ir šiandien buvo gerų momentų“, - po debiutinių rungtynių „Žalgirio“ sudėtyje sakė Šarūnas Jasikevičius.

„Ir gynyboje, ir puolime reikia dar daug dirbti. Mes, aišku, keturi žaidėjai dar tik vakar atvažiavome ir dar gerai vienas kito nejaučiame. Bet čia pataisomi dalykai ir stengsimės mokytis iš klaidų. Aš pats jau antradienį planuoju pradėti sportuoti su komanda. Viskas yra gerai“, - sakė Kšyštofas Lavrinovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)