Vilniečiai smūgį varžovams sudavė jau pirmajame kėlinyje, per kurį susikrovė 15 taškų persvarą. Nors Pasvalio komanda baltos vėliavos neiškėlė ir mėgino kibti į atlapus svečiams, rimtos intrigos atkurti šeimininkams taip ir nepavyko.

Ketvirtajam kėliniui įpusėjus „Pieno žvaigždės“ buvo sumažinusios atsilikimą iki 12 taškų (66:78), tačiau tai buvo viskas, ką šiose rungtynėse pavyko padaryti Manto Šerniaus auklėtiniams.

Pirmąsias rungtynes Pasvalio ekipos gretose žaidęs S. Babrauskas aikštėje buvo aktyvus, bet rezultatyvumu neišsiskyrė. Gynėjas per 30 min. pelnė 5 taškus (1/3 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai), atkovojo 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir tiek pat kartų suklydo.

Apskritai, dažnai klydo abi komandos. Šeimininkai prarado 18, o svečiai – 17 kamuolių.

„Lietuvos rytas atvažiavo nusiteikęs labai rimtai ir tai parodė jau per pirmuosius du kėlinius. Jie susikorvė saugią persvarą ir vėliau teliko pabaigti rungtynes“, – po mačo pripažino šeimininkų strategas Mantas Šernius.

„Lietuvos rytas“: Kšištofas Lavrinovičius 15, Julius Jucikas 14, Rokas Giedraitis 13, Adas Juškevičius 11, Mindaugas Lukauskis ir Gediminas Orelikas – po 7 taškus.

„Pieno žvaigždės“: Laurynas Samėnas 21, Ramone'as Moore'as 14, Giedrius Staniulis 9, Osvaldas Olisevičius 8, Dennisas Marvinas 6.

Kitas rungtynes „Lietuvos rytas“ spalio 10 d. namie žais su Utenos „Juventus“, o „Pieno žvaigždės“ spalio 11 d. išvykoje susirems su Prienų-Birštono „Vytautu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)