D. Loganas trečiadienio vakar per 33 minute pelnė 30 taškų (6/7 dvit., 5/10 trit., 3/3 baud. met.), atkovojo ir perėmė po 3 bei prarado 1 kamuolį, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir išprovokavo 3 varžovų pražangas.

Toks komandos kapitono šou leido „Lietuvos rytui“ iš Rusijos parsivežti pergalę 97:63 ir išlaikyti visas galimybes patekti į TOP-16 etapą.

Su 1 pergale ir 2 pralaimėjimais Tomo Pačėso auklėtiniai G grupėje žengia trečias, o kitą savaitę vėl žais prieš „Nižnij Novgorod“. Tiesa, jau savų žiūrovų akivaizdoje.

Lietuviškų akcentų netrūksta ir gražiausių savaitės epizodų dešimtuke. 10-oje pozicijoje – „Bayern“ ataka žemė-oras virš „Lietkabelio“ krepšio, o 6-oje – blokas Martynui Pociui (Mursijos UCAM).

Tuo metu antrąja vieta apdovanotas „Lietuvos ryto“ gynėjas Corey Fisheris, aidint pirmo kėlinio pabaigą skelbiančiai sirenai pataikęs iš vidurio aikštės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)