Tikimasi, kad oficialią penkerių metų sutartį su klubu naujasis treneris pasirašys artimiausiomis dienomis, o jo atlygis sudarys 30 milijonų JAV dolerių per penkerius metus.

55-erių metų R.Tomjanovichius dvylika sezonų treniravo Hiustono "Rockets" komandą, su kuria iškovojo 503 pergales ir patyrė 397 nesėkmes bei 1994 ir 1995 metais laimėjo NBA čempionų žiedus.

2003 metų gegužę R.Tomjanovichius dėl sunkios ligos buvo priverstas palikti trenerio darbą, tačiau dabar jis jaučiasi sveikas.

Naujasis treneris ateina į "Lakers" klubą, kai šis išgyvena ne patį geriausias laikotarpį. Po pralaimėjimo 1:4 NBA finalo serijoje prieš Detroito "Pistons" ekipą ir buvusio trenerio Ph.Jacksono pasitraukimo, pagrindinis Los Andželo ekipos vidurio puolėjas Shaquille`as O`Nealas (Šekilas O`Nilas) pasiprašė, kad jį iškeistų į kitą klubą, o gynėjas Kobe Bryantas tapo laisvu agentu ir jo likimas taip pat neaiškus. Neaišku, kur kitą sezoną žais ir dar du laisvaisiais agentais tapę "Lakers" žaidėjai Karlas Malone bei Derekas Fisheris.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją