Pasak R. Šiškausko, pirmo rato susitikime prieš Atėnų klubą armiečiai žaidė netolygiai.

„Tai mes turėjome iniciatyvą, tai ją praradome. Todėl, manau, užduotis bus išlaikyti susitikimo vadeles visas 40 minučių. Nors, aišku, tai bus itin sunku, nes žaidžiame prieš stiprų priešininką“, - pareiškė R. Šiškauskas.

Krepšininkas įvardijo ir galimus raktus į pergalę.

„Prarasti kuo mažiau kamuolių, žaisti agresyviai po krepšiu ir atkreipti dėmesį į smulkiausias detales“, - tikslus įvardino CSKA krepšininkas iš Lietuvos.

J.Kazlauskas: žinau, kad mano auklėtiniai tikrai parodys charakterį

CSKA klubo vyriausias treneris Jonas Kazlauskas yra įsitikinęs, kad jo auklėtiniai parodys charakterį susitikime su „Panathinaikos“ ekipa. Nors pralaimėjimas Maskvos srities „Chimki“ komandai Rusijos pirmenybėse ir kiek sutrikdė komandos dvasią, tačiau J. Kazlauskas neabejoja - armiečiai yra profesionalūs ir suims save į rankas.

„Žaisime su Eurolygos čempionais ir tuo pačiu vieną geriausių krepšinio komandų Europoje. Graikai rodo gerą, aukšto lygio žaidimą ir yra patyrę vos kelis pralaimėjimus grupėje. Tiesa, net ir šie du pralaimėjimai buvo po atkaklios kovos“, - kalbėjo lietuvis, pridūręs, jog ir Graikijos čempionate Atėnų krepšininkai žengia tvirtai, nes neseniai nugalėjo savo pagrindinį varžovą, Pirėjo "Olympiakos" klubą.

J. Kazlauskas taipogi negailėjo pagyrų savo oponentui Željko Obradovičiui.

„Treneris išlaikė komandos branduolį, todėl krepšininkai vienas kitą puikiai supranta“, - pareiškė J. Kazlauskas.

Strategas skundėsi, kad galvos skausmą kelia CSKA krepšininkų traumos.

„Vos apsipratome žaisti be Andrejaus Kirilenkos, sušlubavo Andrejaus Voroncevičiaus sveikata. Sunku prisitaikyti, tačiau mes kaunamės dėl pirmos vietos grupėje, o pergalė bus svarbi tiek mums, tiek „Panathinaikos“ ekipai. Žinau, kad auklėtiniai prieš „Panathinaikos“ komandą tikrai parodys charakterį“, - vylėsi specialistas iš Lietuvis.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją