Pats 31-erių aukštaūgis rimtesnių sužeidimų išvengė, tačiau savo akimis matė, kaip žūva elektros nutrenktas Prancūzijos vicekonsulas, o krepšininko draugei – tituluotai Kolumbijos gražuolei ir modeliui Madeleine Lopez Camelo incidento metu 6 vietose lūžo veido kaulai.

Incidentas Vidurio Turkijoje, netoli turistų lankomos istorinės vietovės įvyko praėjusį sekmadienį, nukritus karšto oro balionui. Pakilus stipriam vėjui baliono suvaldyti nepavyko, staigiai leisdamasis jis kliudė aukštos įtampos elektros liniją ir krito ant žemės. Vienas žmogus žuvo, o dar 20 turistų – sužeista, kai kurie iš jų sunkiai.

Oro balionas nukrito Turkijoje – incidento vieta

Tarp sužeistųjų atsidūrė 16 turkų, du prancūzai ir du kolumbiečiai. Šie du kolumbiečiai – tai Bursos „Tofaš“ komandai šiuo metu atstovaujantis J. Palaciosas ir jo draugė, gražiausia 2016-ųjų Kartagenos miesto (Kolumbija) mergina M. Lopez, šiuo metu dirbanti modeliu Stambule.„Mėgavomės nuostabiu vaizdu, nuostabia kelione. Tačiau staiga oro balionas ėmė leistis, visi ėmėme sunerimę klausinėti, kodėl skrendame taip žemai, tačiau jau po akimirkos balionas trenkėsi į elektros kabelius. Vienas žmogus mirtinai buvo nukratytas tiesiog mūsų akyse, dar keletas taip pat gavo stiprų elektros smūgį, grupė žmonių susižeidė balionui atsirenkus į žemę“, – Kolumbijos žiniasklaidai pasakojo J. Palaciosas.

Netrukus po icidento praneša, kad žuvusysis incidente – generalinis Prancūzijos vicekonsulas Stambule, Vincentas Fabienas Christophe Caumontat Toujatas.

Jei pats J. Palaciosas sunkesnių sužalojimų išvengė, jo draugė – 26-erių M. Lopez Camelo buvo sužeista skausmingai ir sunkiai. Balionui krentant, merginai buvo sulaužyti veido kaulai, ji skubiai nugabenta į ligoninę ir operuota.

„Labai apmaudi situacija. Madeleine diagnozuoti 6 ar 7 kairiojo skruostikaulio lūžiai. Operacija truko net 4 valandas, tačiau, ačiū Dievui, ji buvo sėkminga, – apgailestavo J. Palaciosas. – Chirurgas mane tikino, kad, galbūt, labai gilių randų ant Madeleine veido nebus.“

Pati M. Lopez Camelo po operacijos socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo nuotrauka, kuri oro balione buvo daryta likus kelioms minutėms iki šiurpaus incidento. Mergina padėkojo visiems, išsakiusiems palaikymo žodžius ir Dievui, anot jos, suteikusiam naują galimybę.

„Šiandien ir visomis gyvenimo dienomis aš turiu dėkoti Dievui už naują suteiktą galimybę. Dėkoju visiems, kurie palaikė mane šią sunkią minutę, su Dievo pagalba aš greitai užsigydysiu šias fizines žaizdas ir toliau demonstruosiu, ko verta kiekviena minutė, kurios metu tu gali kvėpuoti“, – rašė kolumbietė.

Kapadokijos regionas Turkijoje garsėja vulkaninių uolienų dariniais, urvų miestais ir bažnyčiomis; skrydžiai oro balionais virš jos vaizdingų vietovių yra itin populiari pramoga turistams.

Gracias @sagradas_ por mi 🌊👙#vestidodebaño #yosoysagradas #moda #cartagena #islas

A post shared by M A D Y C A M E L O (@mady_camelo) on Aug 14, 2016 at 6:32pm PDT

#Agradecida #srtacartagena #srtacartagena2015 #bogota #BellasPorColombia @johnnavasstudio @cattleyabq @monicacruz25

A post shared by M A D Y C A M E L O (@mady_camelo) on Jul 26, 2015 at 9:08pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)