Praėjusį sezoną NBA Vakarų konferencijos finale žaidusi Hjustono ekipa dabar net nepatenka tarp aštuonių geriausių Vakaruose.

„Rockets“ sąskaitoje – 27 pergalės ir 28 pralaimėjimai, o tai komandai leidžia užimti tik 9-ąją vietą. Pralaimėtos ir visos trejos paskutinės rungtynės.

„Mes pažeisti, komanda yra sulaužyta. Mums būtinai reikia šios pertraukos, kad galėtume padaryti naudą duodančius pakeitimus. Jeigu mes nepadarysime kažkokių sukrečiančių pokyčių, privalome apskritai pakeisti savo mąstymą ir eiti kita kryptimi“, – dėstė J. B. Bickerstaffas.

„Rockets“ pergalingai žaisti nepavyksta nepaisant to, kad savo gretose ekipa turi antrą pagal rezultatyvumą lygoje žaidėją – snaiperį Jamesą Hardeną, per rungtynes vidutiniškai pelnantį po 28 taškus. Visgi amerikietis neretai yra kaltinamas savanaudiškumu ir atsainiu darbu gynyboje.

„Mes negalime toliau demonstruoti tokio žaidimo. Iš šono matosi, kad esame susiskaldę, o toks kolektyvas negali rungtyniauti pergalingai“, – kalbėjo amerikietis, sezono pradžioje komandos trenerio poste pakeitęs atleistą Keviną McHale'ą.

Hjustono komanda kitas NBA reguliariojo sezono rungtynes žais vasario 19 d., kai išvykoje susirems su Fynikso „Suns“. Tose rungtynėse žaisti jau turėtų iš NBA Plėtojimosi lygos sugrįžęs Donatas Motiejūnas.

Paskutines rungtynes „Raptors“ pralaimėjo Portlando „Trail Blazers“ krepšininkams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)