Jei bus pratęstos sutartys, D. Motiejūnas kitą sezoną uždirbtų 2,2 milijono JAV dolerių, o T. Jonesas - 2,4 mln. JAV dolerių.

Vyriausiasis klubo treneris Kevinas McHale'as iš abiejų krepšininkų tikisi geresnės gynybos ir kovos dėl atšokusių kamuolių. Būtent šie abu puolėjai kovos dėl vietos aikštėje.

„Tai nėra iššūkis man, tai – iššūkis jiems. Jie turės užsitarnauti vietą aikštėje ir dėl jos kovoti. Mums reikia vyrukų, kurie gali „kietai“ gintis ir rinkti atšokusius kamuolius. Praėjusį sezoną mūsų komandoje žaidė vieni iš geriausių kovotojų dėl atšokusių kamuolių visoje lygoje – Dwightas Howardas ir Omeras Ašikas, bet mes vis tiek pagal šią kategoriją visoje NBA buvome dvidešimti. Ką tai sako apie kitus vyrukus? Nieko gero“, – kalbėjo K.McHale'as.

Praėjusiame sezone D. Motiejūnas per 15 žaidimo minučių vidutiniškai rinkdavo po 5,5 taško (44 proc. dvitaškiai, 25 proc. tritaškiai, 60 proc. baudos) ir atkovodavo po 3,6 atšokusio kamuolio, - skelbia Tritaškis.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)