Bent jau tokią nuomonę galima susidaryti peržvelgus jų forumą bei diskusijas, užvirusias iškart po to, kai paaiškėjo „Rockets“ kėslai, o vėliau jie žlugo.

„Tuk, tuk! Kas ten? D-Mo grįžo. Kaip tai D-Mo grįžo? D-Mo grįžo dėl dar daugiau tritaškių!“ – linksmai skelbia vienas gerbėjas, į savo žinutę įterpęs hjustoniečiams puikiai pažįstamą šūkį „D-Mo for 3-Mo“.

„Mūsų išganytojas mirė, bet po trijų dienų prisikėlė iš numirusių“, – išradingumu pirmajam nenusileido vartotojas, pasivadinęs StrawberryJamm.

„Pamatysite, kaip D-Mo bus tas, dėl ko sezoną baigsime trečioje Vakarų konferencijos vietoje. Jis tikrai bus mūsų X faktorius... ir įrodys, kad visi dėl jo klydo“, – optimizmu tryško ir Mr. Dominant.

„Gal pagaliau mums nebereikės likusią sezono dalį į starto penketą leisti Josho Smitho“, – džiaugėsi kitas.

„Jei J. Smithas nori būti starto penkete, jam per dieną reikia išmesti 200 tritaškių“, – įžvalgia replika atsakė kitas „Raketų“ fanas.

„Pirmiausia tegul D-Mo būna pasirengęs rungtynėms, tada kalbėkite apie jį starto penkete“, – ramino kiek atsargesnis sirgalius.

„Šis „Rockets“ sezonas vis labiau panašėja į „X failus“, – palygino kitas.

„Būsiu patenkintas, jei D-Mo produktyviai žais po 20 minučių reguliariajame sezone, o atkrintamosiose – po 24“, – svarstė dar vienas diskusijos dalyvis.

„Po 20 minučių jis jau žaidė prieš dvi savaites. Optimistiškai žiūrint jis gali būti starto penkete ir naudingai žaisti po 30 min.“, – vylėsi kitas.

„Sergu už D-Mo, kad jis sugrįžtu stiprus ir įrodytų, jog visi juo abejojusieji buvo neteisūs. Turime tikėti, kad jis yra mūsų ateitis“, – rašė smileandnod.

„Kartais geriausias ėjimas yra nedaryti jokio ėjimo. Dwightas, Thorntonas ir, tikėkimės D-Mo, bus svarbios figūros mūsų ilgame atkrintamųjų varžybų kelyje, kai tik jame atsidursime. Tikiu, kad galime pakovoti serijoje tiek su GSW, tiek su OKC“, – sėkmingos sezono atomazgos laukia dar vienas „Rockets“ gerbėjas.

Teksaso valstijos ekipos fanai taip pat spėlioja, kada D. Motiejūną anksčiausiai išvys aikštelėje – galbūt jau antradienį mače su Jutos „Jazz“, o gal ketvirtadienį per dvikovą su Portlando „Trail Blazers“.

Tuo metu surengtame balsavime, ar pritarė mainams, kuriais „Rockets“ norėjo išsiųsti lietuvį į Detroitą, net 72 proc. balsavusiųjų pasisakė neigiamai (483 iš 668) ir tik 28 proc. (185 iš 668) sutiko su tokiu žingsniu.

„Tai – darbo dalis. Aš negaliu nei eiti iš proto, nei neiti, nes nekontroliuoju to. Esu laimingas, kad grįžtu namo. Hjustonas buvo mano namai pastaruosius ketverius metus. Dabar ir vėl tokie yra. Nėra lengva, bet yra kaip yra. Susitiksiu su gydytojais ir viską pamatysime“, – JAV žiniasklaidai po paskutinių naujienų pernelyg nedaugžodžiavo D. Motiejūnas kuriam bus atliekama papildoma medicininė patikra.

„Akivaizdu, kad mes esame nusivylę tuo, kaip viskas pakrypo, bet nesiekėme atsikratyti Donato. Mainus norėjome atlikti tik dėl to, kad į juos įtrauktas naujokų biržos šaukimas labai tiko mūsų planams“, – situaciją aiškino „Rockets“ generalinis vadybininkas Darylas Morey.

Savo ruožtu „Pistons“ vyriausiasis treneris Stanas Van Gundy apgailestavo, kad nepavyko užbaigti mainų.

„Esu nusiminęs, nes matėme jo galimybes. Bandyčiau tai atlikti ir vėl, tiesiog pamanėme, kad šiuo metu per daug rizikuotume“, – teisinosi jis.

Primename, kad kelią mainams kelią užstojo D. Motiejūno sveikata – lietuvis nepraėjo „Pistons“ medicininės patikros, todėl „Pistons“ nedrįso rizikuoti ir išsiuntė kaunietį atgal į Hjustoną.

Detroito klubas nebuvo tikras dėl D. Motiejūno nugaros kondicijos, todėl nusprendė atlikti papildomus tyrimus. Gavęs jų rezultatas klubas nusprendė atšaukti mainus.

Šį sezoną D. Motiejūnas kol kas sužaidė tik 14 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 5,6 taško ir atkovojo po 2,1 kamuolio. Lietuvis taip pat žaidė NBA Plėtojimosi lygoje, kur atstovavo „Vipers“ komandai.

Šią vasarą D. Motiejūnas taps apribotu laisvuoju agentu – lietuvis galės svarstyti visų komandų pasiūlymus, tačiau pirmenybę vis tiek turės „Rockets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)