Į Lietuvą kartu su kitais "Chimki" krepšininkais atvyko ir Kroatijos vyrų krepšinio rinktinei negalėsiantys padėti Krešimiras Lončaras bei Zoranas Planiničius.

Pagrindinės sudėties "Chimki" šeši krepšininkai (Vitalijus Fridzonas, Timofejus Mozgovas, Aleksejus Žukanenka, Sergejus Monia, Jegoras Vialcevas ir Dmitrijus Chvostovas) su Rusijos vyrų krepšinio rinktine rengiasi Europos čempionatui, Lenkijos rinktinei talkina Thomas Kelati, o australams padėti ketina naujasis Maskvos komandos aukštaūgis Matthew Nielsenas.

Planuojama, jog amerikiečiai Keithas Langfordas ir Chrisas Quinnas prie komandos draugų prisijungs artimiausiu metu.

"Dirbsime fizinio pasirengimo pratybose. Tai truks artimiausias dvi savaites. Tris dienas dirbame, vieną dieną ilsimės. Dalyvausime Eurolygos atrankoje, kur turėsime žaisti tris dienas iš eilės. Su mumis treniruosis ir daug jaunų vaikinų. Tikiuosi, jie bus pasirengę mums padėti", - teigė vyriausias treneris Rimas Kurtinaitis.

Lietuvoje rugpjūtį treniruosis ir kitas Europos grandų klubas - į Klaipėdą atvyks Rusijos čempionas Maskvos CSKA, vadovaujamas Jono Kazlausko.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją