Balsavimas vyko dviem etapais. Pirmajame etape visų lygos komandų treneriai išrinko 8 rinktinės narius – 5 iš A diviziono ir 3 iš B diviziono. Vėliau daugiausiai trenerių balsų gavę, tačiau į rinktinę neprasibrovę žaidėjai buvo atiduoti „Facebook“ gerbėjų teismui. Čia iš 8 kandidatų krepšinio gerbėjai rinko, jų manymu, geriausius.

RKL „Facebook“ geriausiems RKL žaidėjams pirtį aikštėje žada užkurti nemenką patirtį krepšinyje turinti žinomų mūsų šalies žmonių komanda, kurią sudaro Olimpinis čempionas Vigilijus Alekna, žurnalistai Tomas Langvinis ir Edmundas Jakilaitis, vienas geriausių Lietuvos krepšinio teisėjų Tomas Jasevičius, buvę krepšininkai Darius Sirtautas, Andrius Šležas, Arnas Kazlauskas, verslininkas ir buvęs krepšininkas Gintaras Staniulis bei RKL prezidentas Darius Gudelis.

„Žvaigždžių dienos“ metu bus surengti geriausio snaiperio, „Oro karaliaus“ ir slalomo konkursai. Žiūrovų dėmesį kaustys dainininkų Žygio ir Anželos duetas, VIP cirko meškų pasirodymas ir Kauno „Žalgirio“ komandos palaikymo šokėjos.

RKL rinktinė:

1. Justas Košys (Šilalės „Lūšis“)
2. Ignas Ryla (Ukmergės „Olimpas“)
3. Liudas Radavičius (Tauragės krepšinio klubas)
4. Domantas Senda (Marijampolės „Sūduva-Mantinga-2“)
5. Grantas Vasiliauskas (Alytaus SRC-„Dzūkija“)
6. Šarūnas Ajauskas (Kauno raj. „ASU-Tornado“)
7. Gytis Radzevičius (Kupiškio KK „Kupiškis“)
8. Ignas Fiodorovas (Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas)
9. Tautvydas Žioba (Kauno raj. „Omega-United“)
10. Eduard Rogačiov (Pabradės „Žeimena“)
11. Antanas Bertašius (Akmenės SCKK-„Akmenės cementas“)
12. Ignas Juškevičius (Pabradės „Žeimena“)