Ketvirtose finalo rungtynėse didžiąją laiko dalį dominavo savų sirgalių palaikomi „Telšiai“. Dar daugiau pasitikėjimo jiems suteikė šeštą rungtynių minutę įvykęs skaudus nutikimas. Pagrindinis Tauragės krepšinio klubo įžaidėjas, daugiausia rezultatyvių perdavimų visame čempionate atliekantis Vytautas Padgureckas nukrito ant sekretoriato stalo ir susižeidė galvą. Tęsti rungtynių jis nebegalėjo ir buvo išvežtas į ligoninę.

Paskutinėmis antrojo ketvirčio sekundėmis po greitos atakos šeimininkų pranašumas pasiekė rekordinę 13 taškų persvarą (39:26).

Visgi į kampą užspeisti Tauragės atstovai rado savyje jėgų išsikapstyti iš beviltiškos situacijos. Po apylygio trečio ketvirčio, svečiai tikrą uraganą sukėlė ketvirtajame. Likus žaisti apie 4 minutes daugiausiai Pauliaus Počiuipos ir Pauliaus Parachomiko pastangomis Tauragės klubas perlaužė mačo eigą savo naudai ir išplėšė sunkią pergalę 68:61.

Geriausias finalo rungtynes šioje serijoje sužaidė nugalėtojų komandos atstovas P. Parachomikas. Jis pelnė 20 taškų ir perėmė 6 kamuolius. Liudas Radavičius įmetė 13, P. Počiuipa – 12 taškų.

„Telšių“ gretose išsiskyrė 19 taškų surinkęs Emilijus Gumuliauskas, 11 pelnė Tomas Domarkas.

Lemiamos, penktos, finalo rungtynės vyks gegužės 2 dieną (šeštadienį) Tauragėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)