„Mes juos sumindysime", – Atėnų „Panathinaikos" ekipos gerbėjams žadėjo abu šiam klubui atstovaujantys lietuviai Robertas Javtokas ir Ramūnas Šiškauskas.

Į Pirėjaus Taikos ir Draugystės sporto rūmuose vyksiančias rungtynes žiūrovai įleidžiami nebus. „Olympiacos" ekipa yra nubausta dėl incidentų, įvykusių dar per praėjusio sezono rungtynes.

„Panathinaikos" ekipos gerbėjai dažnai mane sustabdo kelyje ir prašo, kad aš sudaužyčiau „Olympiacos". Tai ir ketinu padaryti", - sakė R.Javtokas. Jis teigė kiekvieną dieną paskambinantis sunkią Achilo sausgyslės traumą patyrusiam „Olympiacos" gynėjui Arvydui Macijauskui, tačiau prisipažino iki šiol neradęs progos jo aplankyti:

„Jis yra labai nuliūdęs, tačiau kol kas jo neaplankiau. Nežinau kur jis gyvena, o Atėnai – milžiniškas miestas. Bet ketinu pas jį netrukus užsukti".

Tuo tarpu R.Šiškauskas tvirtino, kad derbis tarp „Olympiakos" ir „Panathinaikos" bus vienas geriausių, kokie gali vykti Europoje: „Esu nusiminęs, kad tokio reginio negalės stebėti krepšinio gerbėjai".

Paklaustas, kokią įtaką Pirėjo ekipos žaidimui turės A.Macijausko nebuvimas aikštėje, R.Šiškauskas atsakė: „Olympiakos" su A.Macijausku ir be jo yra labai skirtinga komanda. Kol kas su Macu nekalbėjau, tačiau netrukus su juo susisieksiu".