"Žaidėme geriau nei "Lietuvos rytas", todėl man, kaip treneriui, džiugu. Prieš dvikovą su vilniečiais akcentavome gynybą.

Itin džiugu, kad mums pavyko visiškai neutralizuoti Kareemą Rushą, kuris, mano manymu, yra vienas geriausių Lietuvos krepšinio lygoje žaidžiančių legionierių. Mūsų gynyba šį amerikietį iš žaidimo išjungė jau antras varžybas iš eilės.

Taip pat esu patenkintas teisėjų darbu. Jie aikštėje valdė situaciją, neleido žaisti grubaus žaidimo. Viskas vyko taip, kaip ir turėjo vykti aukščiausios klasės komandų dvikovoje", - sakė R.Grigas.

Strategas taip pat paminėjo, kad tik prieš dvikovą paaiškėjo, jog galės žaisti Lorenas Woodsas.

"Amerikietis su komanda prieš rungtynes treniravosi tik du kartus. Pėdos raiščius buvo pasitempęs ir Hanno Mottola, tačiau suomis būtų žaidęs, jei L.Woodsas nebūtų laiku pasveikęs".

Prieš baigdamas komentarus spaudos konferencijoje, R.Grigas palinkėjo Vilniaus "Lietuvos rytui" sėkmės ULEB taurės finale: "Šarlerua palaikysiu lietuvius".

"Lietuvos ryto" vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius spaudos konferencijoje nebuvo patenkintas savo komandos žaidimu. "Prastai žaidėme nuo pat rungtynių pradžios, ypač pirmajame kėlinyje. Prastai žaidė pagrindiniai krepšininkai - K.Rushas, Matthew Nielsenas, Robertas Štelmaheris.

Tačiau laiko liūdėti nėra, nes artimiausiu metu laukia dar dvejos rungtynės, o taip pat ULEB taurės finalas", - teigė A.Trifunovičius.

Serbas nustebo, kad "Žalgiris" mėtė 42 baudų metimus, o "Lietuvos rytas" - tik 15. Tačiau žurnalistų paklaustas, ar tai nėra kritika teisėjams, A.Trifunovičius atsakė, jog tai tik skaičiai, o kauniečiai šių baudų metimų buvo verti.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją