Šiose rungtynėse „Sūduvos-Mantingos“ gretose nerungtyniavo Gintautas Matulis ir Dominykas Domarkas.

Tris kėlinius NKL čempionai žaidė su rusais kaip lygūs su lygiais ir prieš lemiamą kėlinį „Sūduva-Mantinga“ pirmavo rezultatu 55:54. Tačiau ketvirtame kėlinyje marijampoliečių pagrindiniai aukštaūgiai Marius Valukonis ir Antanas Udras susirinko po keturias pražangas bei turėjo sėsti ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Iki pat susitikimo pabaigos tvyrojo įtampa, tačiau tiksliau pabaigą sužaidę rusai šventė pergalę rezultatu 78:68.

Po draugiškų turnyro „Sūduvos-Mantingos“ vyriausiasis treneris Marius Kiltinavičius liko pozityvus ir neslėpė džiaugsmo.

„Visą pasiruošimą galiu vertinti tik teigiamai. Tikslas buvo gerinti savo žaidimą ir laimėti kiekvienas rungtynes. Kiekvienos rungtynėse žengiame į priekį. Kol kas tikrai yra kuo džiaugtis, man patinka vyrų požiūris ir tai, kaip jie supranta mūsų tikslus. Šios komandos žaidėjai padėjo man kaip treneriui pažinti naujokus, su kuriais dar nebuvau susipažinęs prieš tai. Naujokai įsiliejo puikiai, esu patenkintas tuo, dabar mes visi esame komanda. Dabar pasiruošimas laukia toks: fizinis pasiruošimas ir treniruotės, nes sezonas jau greitai startuos“, – teigė M. Kiltinavičius.

Labiausiai „Sūduvos-Mantingos“ gretose pasižymėjo marijampoliečiai. 25 taškus pelnė Aurimas Kieža, po 11 – Marius Valukonis ir Tautvydas Kliučinykas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)