„Zanavykas“ laimėjo prieš Klaipėdos LCC TU ekipą 88:76 ir prieš Kretingos „Kretingą“ 99:86.

Tuo tarpu „Kuršiai“ įveikė Plungės „Olimpą“ 62:61 ir Gargždų „Gargždų krepšinį“ 100:87, Tauragės „Tauragės krepšinio klubas“ nugalėjo Šiaulių rajono „Grafų baldus-Kristalą“ 75:69 ir Biržų „Rinkuškių alų“ 83:79, o Birštono „JAZZ-Diremta“ laimėjo prieš Panevėžio „Bangenę-Aiverą“ 89:82 ir Klaipėdos LCC TU komandą 82:71.

Po keturių turų „Zanavykas“, „Tauragės krepšinio klubas“, „JAZZ-Diremta“, Raseinių „Rasai“, „Kuršiai“, Plungės „Olimpas“ yra laimėję po 3 susitikimus ir patyrę po 1 pralaimėjimą. Visos šios komandos surinko po 7 taškus.

RKBL divizione Vakarų pogrupyje po dvi pergales pasiekė Akmenės „SCKK Akmenė“ ir Kauno rajono „Tornado KM“ ekipos.

„SCKK Akmenė“ laimėjo prieš Jonavos „SK Triobet-2“ 96:91 ir Kauno „Radijas Tau“ 83:73, o „Tornado KM“ buvo pajėgesnė už Pasvalio „Pasvalio melioraciją“ 65:49 ir už Panevėžio „Omegą-Irmusą“ – 78:64.

Šiame pogrupyje vienvaldžiai lyderiai yra „SCKK Akmenės“ ir „Tornado KM“ krepšininkai, laimėję visus keturis susitikimus ir turintys po 8 taškus.

Pergalės skonio dar nepatyrė „Omega-Irmus“ ir Anykščių „KKSC-Volupis“.

RKBL diviziono Rytų pogrupio vienvaldė lyderė yra Alytaus „Savanorio“ komanda, laimėjusi prieš Kauno „Sabonio krepšinio centrą“ 94:72 ir Vilniaus VKM ekipą 130:76. Alytiškiai po ketverių rungtynių turi 8 taškus.

„Sabonio krepšinio centras“, Trakų „TonyResort-Altitudė“, Elektrėnų „Hidras-Centauras“ ir Prienų „Rūdupis KKSC“ laimėjo po 3 susitikimus ir patyrė po vieną pralaimėjimą. Kauniečiai, trakiškiai, elektrėniškiai ir prieniškiai turi po 7 taškus.

Kol kas pergalės džiaugsmo nepatyrė Marijampolės „ŽSM Mantinga-Juodeliai“ ir Vilniaus VKM.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją