31-erių metų R. Artestą iš Los Andželo į Europos šiaurę keltis įkalbėjo Loimos klubo vadovas Alexis Valavouoris, kuris 2005 metais į Suomiją parodomosioms rungtynėms buvo pakvietęs Dennisą Rodmaną, o 2008-ais ir kitą buvusį Čikagos „Bulls“ krepšininką Scottie Pippeną.

Neseniai pasirodė informacija, kad R. Artestas norėtų pasikeisti vardą. Jo pasirinktas vardas - Pasaulio Taika.

R.Artesto agentas neigia informaciją apie Suomiją

Informaciją, jog R. Artestas žais parodomąsias rungtynes Suomijos klube paneigė jo agentas Davidas Baumanas.

"Aš esu jo agentas ir informaciją galiu paneigti. Tiesa, R. Artestas manes paprašė svarstyti visus pasiūlymus iš Europos, jei NBA lygoje užsitęstų lokautas. Didžiausia problema yra draudimas. Tačiau nėra jokio susitarimo ir nesuprantu iš kur šiam vaikinui iš Suomijos kilo mintis pranešti tokią naujieną", - kalbėjo D. Baumanas.

R. Artesto sutartis su "Lakers" galios dar trejus metus.

Kaip yra teigęs NBA komisaras Davidas Sternas, įvykus NBA lokautui, teisiškai krepšininkai gali žaisti ten, kur jie nori.

"Tačiau tarp tarptautinių krepšinio lygų visada galioja susitarimai, jog žaidėjai, priklausantys kitoms ekipoms, be paleidžiamojo rašto rungtyniauti negali", - papildė D. Sternas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją