Nors D. DeRozanas, kuris šį sezoną padėjo „Raptors“ nužygiuoti net iki NBA Rytų konferencijos finalo, dar turėjo metus galiojančią 9,5 mln. JAV dolerių sutartį, jis, kaip prieš tai ir pasielgė ir Bismackas Biyombo, nusprendė šią vasarą medžioti didesnį atlyginimą.

Palyginti, J. Valančiūnas kitą sezoną uždirbs net 14,38 mln. JAV dolerių ir bent kol kas yra brangiausias komandos žaidėjas.

DeMarre'as Carrollas kitąmet susižers 14,2 mln. JAV dolerių, o Kyle'as Lowry – 12 mln. JAV dolerių.

26-erių metų D. DeRozanas Toronte jau praleido septynis sezonus, o šiemet vidutiniškai rinko po 23,5 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Primename, kad po to, kai „Raptors“ NBA Rytų konferencijos finale 2:4 nusileido Klivlando „Cavaliers“, klubo generalinis vadybininkas Masai Ujiri pareiškė, kad svarbiausias jo tarpsezonio tikslas yra išlaikyti D. DeRozaną torontiečių gretose.

D. DeRozanas Toronte atsidūrė 2009 m., kai NBA naujokų biržoje buvo pasirinktas devintuoju numeriu (septintu šaukimu tais pačiais metais „Golden State Warriors“ pasirinko Stepheną Curry – Krepsinis.lt).

Kaip viena realiausių kitų jo karjeros stotelių yra įvardijama Los Andželo „Lakers“ ekipa, tačiau gynėjas gali likti ir Kanadoje, jei „Raptors“ jam pateiks jį tenkinantį pasiūlymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)