Prieš artėjančias moterų taurės pusfinalio rungtynes „Sūduvos“ komandos treneris Rimvydas Samulėnas išskyrė psichologinį faktorių.

„Ruošiamės, kaip ir visą laiką. Žaidimas iš dvejų rungtynių yra psichologija. Čempionato rungtynėse ramiau, laimėjus nors ir vienu tašku. Čia, jei pralaimėti, tai kuo mažiau, jei laimėti – tai kuo daugiau“, - teigė „Sūduvos“ komandos vyr. treneris.

„Sūduvos“ komandos vairininkas pasidžiaugė, jog komandos naujokė Lina Pikčiutė rodo diždiulį norą treniruotės ir tikisi iš jos svarbaus vaidmens ateityje.

„Linos noras begalinis tiek treniruotėse, tiek ir rungtynėse prieš „Vilkmergę“. Matyti, kad dar nėra visiškai atsigavusi, bet jau sportuoja su komanda visa jėga. Tikrai geras papildymas ir aukštaūgėms bus lengviau“, - gerėjančia L. Pikčiūtės forma džiaugėsi treneris R. Samulėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją