2016/2017 metų sezono viduryje prie pagrindinės Vilniaus komandos BC „Lietuvos rytas“ prisijungus treneriui Rimui Kurtinaičiui, pastarasis savo trenerių štabe norėjo matyti ir „Perlo­“ vyriausiąjį trenerį Arvydą Gronskį.

Tuomet jis pakeitė į Ispaniją išvykusį asistentą Alberto Blanco. Dabar įvyko savotiška šių specialistų rokiruotė – A. Blanco grįžo į „Lietuvos rytą“, o ispanui vietą užleidęs A. Gronskis sugrįžo į „Perlą“.

„Perlo“ vairą A. Gronskis perims iš Mindaugo Sakalausko.

A. Gronskis ne pirmus metus sėkmingai dirba „Perlo“ komandoje ir ruošia jaunus žaidėjus pagrindinei Vilniaus komandai, bei vyrų krepšiniui.

„Perlo“ komanda praeitame sezone NKL reguliariajame sezone užėmė penktąją vietą iškovodama 21 pergalę ir patyrusi 17 pralaimėjimų. Aštuntfinalyje „Perlas“ įveikė Kauno KTU komandą 3:0, tačiau ketvirtfinalyje nusileido Raseinių „Rasai“ klubui 0:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)