Po vasaros krepšininkas pagaliau prisijungė prie Sakramento komandos treniruočių stovykloje dirbančių žaidėjų. Atostogų metu P.Stojakovičius spėjo atlikti daug darbų: tapo tėvu, tarnavo Graikijos armijoje ir sukrėtė savo komandos draugus pranešdamas, jog nori palikti "Kings" ekipą.

"Esu profesionalas, ir pagal kontraktą Sakramente liksiu dar dvejus metus", - sakė Serbijos ir Juodkalnijos bei Graikijos valstybių pasus turintis sportininkas.

27-erių krepšininkui praėjęs sezonas buvo kone sėkmingiausias per jo karjerą. NBA lygoje jis vidutiniškai pelnydavo 24,2 taško ir atkovodavo 6,3 kamuolio per rungtynes.

Tačiau jo pelnytų taškų indėlis kiek sumažėjo, kai kovo mėnesį į aikštę po kelio traumos grįžo Chrisas Webberis. Puolėjas praleido didžiąją pirmosios sezono pusės dalį.

"Vis dar laikausi žodžių, kuriuos pasakiau balandžio mėnesį, - teigia P.Stojakovičius. - Tačiau dabar esu Sakramente ir kiek įmanydamas stengsiuosi padėti komandai NBA pirmenybėse".

Po susitikimų su "Kings" generaliniu vadybininku Geoffu Petrie ir komandos savininkais Joe ir Gavinu Maloofais, serbas įsitikino, jog jis kol kas nebus parduotas nė vienai komandai.

"Tikrai nebūsiu priešiškas miestui, klubo organizacijai ir komandos draugams, kuriuos gerbiu. Ruošiuosi praleisti čia dar vieną sezoną", - sakė Dariaus Songailos komandos draugas.

"Niekados nepatikėsiu, jog Peja gali įeiti į aikštę ir atiduoti ne visas jėgas, - kalba "Sacramento Kings" vyriausiasis treneris Rickas Adelmanas. - Esu linkęs manyti, kad serbas, nepaisant to, jog nori palikti Sakramentą, padės mūsų komandai kiek tik galės".

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją