Paskutinėse finalo rungtynėse Klivlande ketvirto kėlinio pabaigoje dėl vietos aikštėje susigrūmė LeBronas Jamesas ir D. Greenas, kuris po incidento atsidūrė ant žemės.

Bet pastarąjį labiausiai suerzino tai, kad LeBronas perlipo per jį – D. Greenas bandė varžovui trenkti, bet nepataikė. Abu krepšininkai ėmė diskutuoti, bet tuoj pat vėl kietai susistumdė kovodami po krepšiu. Už tai teisėjas jiems skyrė po pražangą, bet rimtesnių nemalonumų išvengti padėjo įsikišę komandų draugai.

Vis tik NBA peržiūrėjo epizodą ir nusprendė „Warriors“ puolėjui skirti pirmo lygio nesportinę pražangą. O kadangi šiose atkrintamosiose tai jau ketvirtoji D. Greeno tokia pražanga, pagal taisykles jam turi būti skiriami vienerių rungtynių diskvalifikacija.

Tuo metu LeBronui už šį incidentą skirta techninė pražanga. O štai teisėjus viešai kritikavęs „Cavs“ treneris Tyronnas Lue sulaukė 25 tūkst. JAV dolerių baudos.

Dabar Ouklando ekipa serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3:1. Penktasis ir galbūt jau lemiamas mačas Kalifornijoje bus žaidžiamas antradienį 4 val. ryto Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)