„Šią vasarą Joakimas pradės derybas dėl naujo kontrakto. Manau, kad tai užkerta kelią bet kokiems jo norams žaisti rinktinėje, todėl net nenoriu kalbėti apie dalykus, kurie yra neįmanomi“, – kategorišką nuomonę pareiškė P. Beesley.

Paskutinį kartą J. Noah su Prancūzijos rinktinės marškinėliais žaidė Lietuvoje vykusiame Europos čempionate ir tąkart pasidabino sidabro medaliu.

Šiame sezone 30-metis 211 cm ūgio JAV gimęs prancūzas per rungtynes renka 4,5 taško ir 8,8 atkovoto kamuolio. Vis tik paskutiniuose 7 mačuose jis Čikagos „Bulls“ komandai dėl traumos padėti negalėjo.

Olimpinėse vyrų varžybose yra likusios trys laisvos vietos. Į jas 18 rinktinių pretenduos trijuose atrankos turnyruose, kuriuose kelialapius iškovos tik pirmąsias vietas užėmusios komandos. Turnyrus planuojama rengti kitų metų liepos 4-10 dienomis.

Kol kas yra aiškios 15 iš 18 atrankos turnyrų dalyvių: Angola, Kanada, Čekija, Prancūzija, Graikija, Iranas, Italija, Japonija, Meksika, Naujoji Zelandija, Filipinai, Puerto Rikas, Senegalas, Serbija ir Tunisas. Kitos trys rinktinės paaiškės tuomet, kai bus paskelbtos atrankos turnyrų rengėjos.

Suorganizuoti atrankas pretenduoja Čekija, Vokietija, Graikija, Iranas, Izraelis, Italija, Meksika, Filipinai, Serbija ir Turkija. Nugalėtojai bus paskelbti sausio 19, o turnyrų burtai ištraukti – 26 dieną.

Kelialapius į žaidynes jau yra turi JAV, Brazilijos, Serbijos, Kanados, Australijos, Japonijos ir Senegalo moterų rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)