Incidentas užfiksuotas trečiojo rungtynių kėlinio tarp „Real“ ir UCAM komandų viduryje. Varžovų atakos metu R. Fernandezas prisiartino prie 27-erių metų oponento S. Rojaso ir alkūne tyčia trenkė šiam į kaklą.

Pirmą sezoną Ispanijoje žaidžiančiam S. Rojasui iš skausmo netgi teko pritūpti ant arenos grindų, o arbitras nedvejodamas skyrė R. Fernandezui nesportinę pražangą.

Ispanijos žiniasklaida į šį incidentą sureagavo itin griežtai.

„Jis buvo vertas ne nesportinės, o diskvalifikacinės pražangos “, – rašoma tiek abc.com, tiek Marca.com, tiek kituose interneto portaluose.

Į pasipylusią kritiką netruko sureaguoti ir pats R. Fernandezas, nusprendęs viešai atsiprašyti dėl savo poelgio ir pareiškęs, kad tokie dalykai niekada nebepasikartos.

„Peržiūrėjęs vaizdo įrašą aš suprantu, kad pasielgiau šlykščiai. Viešai prašau atleidimo tiek S. Rojaso, tiek visų krepšinio gerbėjų. Tokie dalykai nepuošia nei manęs, nei krepšinio. Tai nebuvo tyčinis ir apgalvotas poelgis. Rungtynių įtampa privertė mane šitaip sureaguoti. Tai nėra pateisinama“, – aiškinosi R. Fernandezas.

Manoma, kad Ispanijos ACB lyga R. Fernandezui gali skirti papildomą nuobaudą.

Vaizdo įraše epizodas – nuo 8.00 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)