Po achilo traumos atsigavusio „Lakers“ dievuko sugrįžimu džiaugėsi ir Kalifornijos komandos vyriausiasis treneris Mike'as D'Antoni.

„Jis ir vėl dominuos aikštelėje“, - paklaustas, ko galima tikėtis iš 35-erių metų veterano sugrįžimo, net nedvejodamas atsakė strategas.

„Treniruotėse jis atrodė puikiai, bet rungtynės - visai kitas lygis. Nors juk čia Kobe - jis susitvarkys. Nesu garantuotas, kad jis pradės rungtynes starto penkete, bet net ir pakilęs nuo suolelio jis atras būdų, kaip padėti komandai“, - savo mintimis dalijosi M. D'Antoni.

„Šiek tiek užtruks, kol vėl pajusiu savo kojas. Žinau, kad kol kas mano judesiai bus riboti“, - apie savo savijautą pasakojo K. Bryantas, kuris nesužaidė nė vienerių NBA rungtynių nuo balandžio 12 dienos.

Be savo lyderio rungtyniaujantys „Lakers“ (10/9) krepšininkai Vakarų konferencijoje žengia dešimti. Tuo tarpu „Raptors“ (6/12) klubas, šiąnakt patyręs penktą pralaimėjimą iš eilės, Rytuose užima analogišką poziciją.

Mačas tarp Los Andželo ir Toronto komandų vyks pirmadienį 4.30 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)