Lietuvos, Latvijos ir Estijos veteranų organizacijų iniciatyva organizuojamas krepšinio turnyras rugsėjo 11-12 d., iš karto po pirmo Europos čempionato etapo, vyks viename populiariausių Estijos pajūrio kurortų Parnu.

Pirmo čempionato šeimininkais pasisiūlę tapti estai žada aukštą varžybų organizacijos lygį ir dalyviams tikisi sukurti šventišką atmosferą.

„Džiaugiamės, turėdami galimybę organizuoti pirmą Baltijos taurės turnyrą ir norime, kad tai būtų naujos tradicijos pradžia. Stipriausioms komandoms tai bus proga išmėginti jėgas su rimtais varžovais, o mes, kaip organizatoriai, dėsime visas pastangas, kad turnyras Pernu būtų įsimintinas“, – teigė Estijos veteranų asociacijos valdybos pirmininkė Piret Hallik-Sass.

Šešiose skirtingose vyrų ir dviejose moterų amžiaus kategorijose iš viso dalyvaus 21 komanda, o Lietuvai atstovaus šešios ekipos. Tai - 2014-2015 metų Lietuvos veteranų krepšinio lygos (LVKL) čempionai - „Alkajas-Dastra“, „Pakruojo parketas“, „Patvanka“, „Salilita“, „KTU-Saitas“, „Vilniaus Statybos senjorai“. Jos grumsis įvairiose vyrų amžiaus grupių varžybose.

„Baltic Cup 2015“ dalyvaus ir būrys gerai žinomų Lietuvos krepšinio pasaulio asmenybių: Rolandas Matulis, Virginijus Sirvydis, Erikas Kučiauskas, Egidijus Mikalajūnas, Rolandas Skaisgirys, Romanas Brazdauskis, Arvydas Venclovas, Arūnas Grigas, Vitoldas Masalskis, Edmundas Narmontas, Vytenis Urba, Eduardas Kairys ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)