Tai jau penkta pasvaliečių krepšininkas. Sutartis su klubu taip pat turi Justas Tamulis, Steponas Babrauskas, Osvaldas Olisevičius ir Vilmantas Dilys.

Karolis Babkauskas į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybes grįžta po vienerių metų pertraukos. 2015-2016 metų sezone jis pradėjo legionieriaus karjerą, kuomet apsivilko Bukarešto „Dinamo“ (Rumunija) klubo marškinėlius.

Rumunijos pirmenybėse įžaidėjas vidutiniškai per 31 minutę pelnydavo po 12,6 taško, atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,9 kamuolio.

Prieš išvykstant į Rumuniją žaidėjas rungtyniavo „Šiaulių“ klube. 2014-2015 metų sezone LKL jis vidutiniškai per 13 minučių įmesdavo po 4,9 taško, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir atkovodavo po kamuolį.

Geriausiai LKL jam sekėsi 2013-2014 metų sezone. Tuomet vilkėdamas Kauno „LSU-Atleto“ marškinėlius jis vidutiniškai pelnydavo po 13,8 taško ir atlikdavo po 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininkas LKL debiutavo 2010 metais, kuomet papildė Panevėžio „Techasą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją