"Esu linkęs baigti karjerą, tačiau galutinai neapsisprendžiau. Palauksiu dar savaitę po medicininių tyrimų pabaigos, - teigia Ph. Jacksonas. - Kai kas susiję su sveikata, kai kas, - su tuo, ką jaučiu būtent dabar. Jausmai nevienareikšmiai. Sunku negrįžti bei nebekalbėti su žaidėjais, netreniruoti komandos, kuri iš tiesų yra puiki. Tačiau dabar privalau ramiai viską apmąstyti, pasikonsultuoti su gydytojais ir tik tuomet priimti sprendimą.

Žaidėjai prašė manęs likti. Per susirinkimą kobe pasakė: "Per dešimt pastarųjų metų mes septyniskart žaidėme finale. Negi tai ne nuostabu?'

Manau, svarbiausią vaidmenį atlieka vidinis jausmas - reikia suvokti tą kainą, kurią turėsi sumokėti, suvokti, kiek dar liko gyventi, o gyventi taip, kaip to nori. O aš norėčiau pataisyti sveikatą, kad galėčiau daugiau mėgautis gyvenimu. Reikia pasverti visus šiuos dalykus. Karjera buvo puiki, tačiau dabar reikia siekti, kad likusi gyvenimo dalis būtų tokia pat reikšminga."

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją