Penktojoje dešimtuko vietoje rikiuojasi Prienų-Birštono „Vytauto” įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas. Krepšininkas baigiantis trečiajam kėliniui ir rezultatui esant lygiam, smeigė tritaškį metimą per varžovo rankas bei savo ekipai suteikė pranašumą ir pasitikėjimo lemiamame ketvirtyje.

Vilniaus „Lietuvos ryto” krepšininkas Mindaugas Lukauskis, kaip geriausiais savo karjeros laikais, su įspūdingu prasiveržimu pro galinę liniją bei dėjimu iš viršaus dešimtuke rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje.

Tauras Jogėla dešimtuke puikuojasi net ne vieną kartą. Antrąją dešimtuko poziciją jam garantavo galingas skrydis ir dėjimas po komandos draugo perdavimo ore.

Antrojoje pozicijoje Kauno „Žalgirio” australas Brockas Motumas greitą ataką užbaigė galingu dėjimu su pražanga.

Pirmą dešimtuko vietą iškovojo vienas svarbiausių ketvirtfinalio metimų. Utenos „Juventus” atsiliekant vienu tašku Saulius Kulvietis, suklaidinęs varžovą, pataikė dvitaškį metimą, kuris išplėšė itin reikalingą pergalę jo ekipai.

„Tete-a-Tete Casino LKL” ketvirtfinalio TOP-10:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją