Nashas ir Stoudemire'as tapo pirmaisiais komandos draugais nuo 2003-2004 metų sezono, patekusiais į pirmąją geriausių krepšininkų komandą. Tuomet šiame sąraše buvo Bryantas ir Shaquille'as O'Nealas, atstovavę „Lakers“.

Vienbalsiai žurnalistų išrinktas Nashas trečią sezoną iš eilės patenka į pirmąją lygos komandą. Šiemet jis pirmavo NBA pagal rezultatyvius perdavimus (vid. 11,6 per rungtynes) ir be to pelnydavo 18,6 taško.

Tuo tarpu Stoudemire'as pelnydavo 20,4 taško, po krepšiais atkovodavo 9,6 kamuolio, o krepšį atakuodavo 57,5 proc. taiklumu.

Devintą kartą į pirmąją komandą išrinktas Duncanas vidutiniškai pelnydavo po 20 taškų, atkovodavo 10,6 kamuolio ir atlikdavo 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Bryantas tarp penkių geriausių NBA žaidėjų patenka penktą kartą karjeroje. Šiemet jis buvo rezultatyviausias lygos žaidėjas, per mačą vidutiniškai pelnydavęs 31,6 taško. Sezono viduryje jis net 4 rungtynes iš eilės pelnydavo bent 50 taškų.

Tuo tarpu Nowitzki, kuris yra laikomas realiausiu pretendentu laimėti naudingiausio žaidėjo titulą, atvedė savo ekipą į 67 pergales ir per mačą vidutiniškai pelnydavo 24,6 taško, atkovodavo 8,9 kamuolio bei atlikdavo 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pažymėtina, kad visi penki pirmosios komandos krepšininkai rungtyniauja Vakarų konferencijoje. Tai yra vos antras kartas per NBA istoriją, kai visi žaidėjai atstovauja vienai konferencijai.

Majamio „Heat“ vidurio puolėjas Shaquille'as O'Nealas pirmąkart nuo 1993 metų nepateko į pirmąją lygos komandą.

Į antrąją lygos geriausių žaidėjų komandą išrinkti LeBronas Jamesas, Chrisas Boshas, Yao Mingas, Gilbertas Arenasas ir Tracy McGrady.

Trečiąją komandą sudaro Kevinas Garnettas, Carmelo Anthony, Dwightas Howardas, Chauncey Billupsas ir Dwyane'as Wade'as.