Nuo atsarginių žaidėjų suolelio mačą pradėjęs 213 cm ūgio kaunietis per 28 minutes iš viso pelnė 19 taškų (2/3 dvitaškiai, 5/8 tritaškiai), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, blokavo 1 varžovo metimą ir 1 kartą prasižengė.

D-Mo varė varžovus į neviltį ne tik vieną po kito smeigdamas taiklius tolimus šūvius, bet ir pataikęs gražų dvitaškį aidint antro kėlinio sirenai.

Puikus lietuvio pasirodymas neprasprūdo pro akis ir Hjustono „Rockets“ komandos vadovams, kurie iškart po šios dvikovos D. Motiejūną pasikvietė atgal į NBA. Kartu su juo iš Plėtojimosi lygos grįžta ir gynėjas K. J. McDanielsas.

Iki NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio „Rockets“ liko sužaisti vienerias rungtynes su Portlando „Trail Blazers“, tačiau jose, žurnalisto Jonathano Feigeno teigimu, D. Motiejūnas dar nekovos, skirtingai nei K. J. McDanielsas. Visa jėga prie komandos jis turėtų prisijungti tik po kasmetinės NBA pertraukos – vasario 19-ąją Finikse.

„Buvo tikras malonumas žaisti savo draugui ir vyriausiajam „Vipers“ treneriui Mattui Brase'ui“, – savo „Twitter“ paskyroje brūkštelėjo D-Mo.

Primename, kad šį sezoną Donatas NBA lygoje pasirodė kol kas tik 14-oje mačų ir vos vieną pradėjo starto penkete. „Rockets“ (27/27) Vakaruose užima aštuntą vietą.

Tuo metu Plėtojimosi lygoje lietuvis sužaidė keturis mačus, per kuriuos vidutiniškai rinko po 13 taškų ir po lenta sugriebdavo po 4,8 atšokusio kamuolio. Rezultatyviausias rungtynes lietuvis sužaidė būtent Teksase.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)