Po trijų kėlinių aikštėje dominavę „Panathinaikos“ krepšininkai pirmao 57:37, o ketvirtajame „Olympiakos“ pamėgino kilti į lemiamą šturmą. Nors šeimininkai patampė nervus varžovams, galutinai iniciatyvos perimti nesugebėjo, tačiau tai už „Olympiakos“ krepšininkus padarė fanai.

Arenos tribūnose užsiliepsnojo fakelai, pradėjo sproginėti petardos, o į aikštę ėmus skrieti įvairiems daiktams teisėjams neliko nieko kito, kaip trumpam sustabdyti rungtynes. Krepšininkai buvo evakuoti į rūbines ir aikštėn sugrįžo tik tada, kai iš tribūnų buvo išprašyti visi sirgaliai.

El vergonzoso final del Olympiacos-Panathinaikos. El infierno era eso pic.twitter.com/G2Vf5wnmcf— Daniel Barranquero (@danibarranquero) June 11, 2017

Vėliau rungtynės buvo pratęstos ir baigėsi 35-uoju „Panahtinaikos“ titulu Graikijos čempionato istorijoje.

Neabejojama, kad „Olympiakos“ klubas dėl nesukontroliuotos situacijos sulauks sankcijų iš pirmenybių organizatorių.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo K.C. Riversas, pelnęs 13 taškų. 12 taškų pridėjo Nickas Calathesas, 11 – Mike'as Jamesas, 10 – Nikos Pappas.

Pralaimėjusiems 10 taškų surinko Dimitrios Agravanis, 9 – vos 2 iš 11 metimų iš žaidimo pataikęs Vassilis Spanoulis.

„Olympiakos“ komada Graikijos čempione buvo tapusi 2015 ir 2016 m., o iš viso savo kraityje turi 12 titulų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)