Po pirmadienį surengtos rytinės treniruotės Palangos sporto arenoje kartu su „Žalgiris TV“ bendravo krepšininkai – Paulius Jankūnas ir Leo Westermannas.

„Be abejo čia jaučiame įkraunamas „baterijas“, nes sezonas yra ilgas, turime daug rungtynių ir kelionių, tai mus išsunkia, – teigė „Žalgirio“ kapitonas. – Kai sezono pabaigoje randi 3-4 dienas pakeisti aplinką ir susirinkti į vieną vietą bei gerai pasportuoti, tai prideda jėgų, agresijos ir tokio bendro nusiteikimo lemiamoms rungtynėms.“

Kauno klubo kapitonui antrino ir prancūzas L. Westermannas.

„Viskas kol kas labai gerai. Turime geras treniruočių sąlygas. Viešbutis taip pat puikus. Smagu, kad turime galimybę prieš pusfinalį susitelkti vienam tikslui“, – kalbėjo įžaidėjas.

Tradicinė Kauno klubo treniruočių stovykla pajūryje neapsėjo ir be dar vieno nepamainomo apsekto – futbolo rungtynių tarp „Žalgirio“ trenerių štabo ir vyresnių komandos žaidėjų bei jaunesnių žalgiriečių. Rungtynėse po atkaklios kovos pergalę 4:3 šventė jaunesni krepšininkai.

Tiesa, apie futbolo rungtynių rezultatą paklausti žalgiriečiai pateikė skirtingus atsakymus.

„Kaip visada vyresni žaidėjai laimėjo. Nežinau, kodėl įdėta jaunesnių žaidėjų nuotrauka. Metai iš metų mes laimime ir kažkas, matyt, pagalvojo, jog reikia parodyti, kad čia atvažiuoja ir kiti žaidėjai“, – tvirtino P. Jankūnas.

Su komandos kapitono nuomone kategoriškai sutikti nenorėjo „Žalgiris TV“ kalbinti legionieriai – Kevinas Pangosas ir L. Westermannas.

„Negalima tikėti P. Jankūnu. Tai tikra problema. Mes laimėjome rungtynes gana lengvai. Man atrodo, rezultatas buvo 4:3. Galėjo būti ir 5:3, bet jie „nuskaičiavo“ vieną mūsų įvartį, nes norėjo kiek gražesnio rezultato“, – tikrąją tiesą bandė įrodyti K. Pangosas.

K. Pangoso žodžiams pritarė L. Westermannas.

„Paulius Jankūnas… Juo tikėti negalima. Žinoma, jaunesni žaidėjai laimėjo rungtynes. Gana lengvai. Vyresnių žaidėjų ir trenerių štabo komanda nepadėjo netgi jų pačių įvedamos taisyklės. Jie bandė viską – net ir sukčiavo“, – šypsojosi prancūzas.